Samenwerken

Uw product

In heeft bijna iedereen boven de 12 jaar een eigen mobiele telefoon. De meeste gezinnen hebben daarnaast ook verschillende tablets. De zoekopdrachten op het internet komen van een apparaat in plaats van een vaste computer.

De vraag is dus niet of u een applicatie nodig heeft, maar wanneer u een applicatie nodig heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op om samen een applicatie te bedenken die passend is bij uw bedrijf of organisatie.

Meester Dennis ontwikkelt ook HTML5-content. Zo kunnen we tools voor u ontwikkelen die u kunt draaien op uw website: een kleine game voor uw klanten, een tool om uw bedrijf te presenteren, of een tool die bij uw lespakket en/of thema past.

Samen ontwikkelen

Meester Dennis ontwikkelt samen met u applicaties en tools voor bedrijven en particulieren. We bedenken, designen en ontwikkelen de applicatie en geven deze uit. Wij kunnen uw applicatie ook beheren.

Contact opnemen

Afgeronde opdrachten

Onderstaande projecten hebben wij succesvol afgerond. Er is nog veel meer, maar deze hebben we uitgekozen om te laten zien.

Applicaties Kleuteruniversiteit

Zes applicaties voor de Kleuteruniversiteit

Wij hebben in samenwerking met de Kleuteruniversiteit verschillende applicaties gemaakt. Deze apps zijn te downloaden op Apple en Android.

Bekijken

Happy Kids Massage

Voor ouders en begeleiders

Wij hebben de applicaties voor Happy Kids Massage gemaakt. De massagepatronen, versjes en tips zijn allemaal zichtbaar.

Bekijken

Boerderij App

Een leerzame wandeltocht op de boerderij.

Voor de Twee Hoeven in Haastrecht hebben wij een educatieve app gemaakt. Kinderen kunnen op het erf de speurtocht volgen.

Bekijken

Haastrechtloop

Websitebeheer en ontwikkeling

Wij hebben de website voor de Haastrechtloop gemaakt en beheren deze ook gedurende het jaar.

Bekijken

Thuis Bingo AVplus

Een Windows programma

Wij hebben voor AVplus een windowsprogramma gemaakt. Met deze applicatie kunnen ze altijd en overal bingo spelen op de computer.

Bekijken

Marijke Art

Een website als portfolio

Wij hebben de website voor Marijke art gemaakt. Ze beheert hem zelf, plaatst berichten en showt haar producten.

Bekijken